KINKELDER FŰRÉSZTÁRCSA
A minőségi fűrésztárcsák kiváló segítséget nyújtanak a fűrészgépekkel való munkavégzés során, emiatt rendkívül fontos a megfelelő tárcsa kiválasztása.
Fűrésztárcsa minősége
A fűrésztárcsák minőségén nem érdemes spórolni, mivel az elvégzett munka végeredménye múlik rajta. A professzionális Kinkelder fűrésztárcsák kínálatából biztos megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.
Fűrésztárcsa kiválasztása

A gépnek megfelelő méretű tárcsa kiválasztása az első lépés. A legfontosabb a tárcsa külső átmérője és a furata. Nagyon fontos, hogy tisztába legyünk gépünk teljesítményével. Ne válasszon olyan tárcsát, amihez fűrészgépének nincs meg a megfelelő teljesítménye!

A megfelelő fűrésztárcsa kiválasztása után rendkívül fontos a megfelelő fordulatszám és előtolási érték beállítása. Ezek paraméterek helyes beállításával növelhetjük a tárcsa éltartamát és a vágás minőségét.

APLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE

A KINKELDER TÖRTÉNETE

A holland családi tulajdonú Kinkeldert 1945-ben alapította Mr. Piet de Kinkelder. Ma továbbra is a Kinkelder család irányitja, amelyet a tapasztalt szakemberek csapata támogat.

 

A kelet Hollandiában található cég kezdetben mezőgazdasági permetező berendezések tervezésére és gyártására összpontosított. Az 1960-as évek elején a fűrészlap gyártásban kezdett tevékenykedni, majd 1964-től a saját HSS fűrésztárcsáit gyártotta.

Az 1990-es évek közepétől a Kinkelder nemcsak hogy teljesen a vágó szerszámokra szakosodott, de emellett jelentős hírnevet szerzett az alkalmazás alapú fűrész technológiákra is. Összpontosítva az ötvözött és nagy szilárdságú acélcsövek, rudak és szelvények fűrészelésére, és a korábban elképzelhetetlen termelési arányokra vonatkozó konkrét kettős kihívásokra, a Kinkelder a piacon páratlan technikai és technológiai hátteret fejlesztett ki. Mai napig folyamatosan fejlesztik a fűrésztárcsa minőségét.