BOMAR szalagfűrészgépek
BOMAR fűrészgépek közvetlen az importőrtől
Bomar története

BOMAR

A Bomar vállalat immár 30 éve az acélvágásra alkalmas gépek és berendezések gyártójaként és fejlesztőjeként meghatározó szereplője az iparágnak. A társaság 1993-ban alapult 6 munkatárssal 120 m2 -es telephellyel. A gyártási programban csupán egy modell szerepelt, az STG 200.

A kedvező árú, de egyben minőségi szalagfűrészgépek iránti erős kereslet lehetővé tette, hogy a cég jelentősen bővítse termékpalettáját. Rövid időn belül az exportra való termelés meghaladta a teljes forgalom felét. Az ezt követő években a cég a folyamatos fejlesztéseknek, a minőség javításának és kereskedelmi hálózatának Európában, Ázsiában és Amerikában történő kiépítésének és növelésének köszönhetően robbanásszerű növekedésen ment keresztül.

A vállalat termelési programja felöleli a kicsi kézi fűrészeken át a teljesen hidraulikus, CNC vezérelt kétoldali szögbenvágásra képes automatákig elképzelhető összes gépet, amelyek alkalmasak közel mindenféle méretű acélanyag vágására. A következő logikus lépésként fűrész-fúrócentrumokat fejlesztettek és ezzel az orientáció az automatizálás jegyében a komplett gyártósorokra terelődött. A termelés részét képezi a kezelőrendszerek átfogó programja is – adagolók, hosszütközők, sorjátlanítók és szalagcsiszolók.

A Bomar cég termékeit folyamatosan fejleszti, hogy a legújabb piaci igényeknek is megfeleljen. A fejlesztési és minőségellenőrzési osztályon tapasztalt mérnökök és műszaki rajzolók csapata dolgozik, amely az új termékek fejlesztésén túl a termelékenység javításával és a meglévő gépek haszonértékével is foglalkozik.

A Bomar termékek elérhetőségét és a végfelhasználónak nyújtott szolgáltatásokat az egész világot behálózó kereskedelmi partnerek biztosítják, akik a szervizszolgáltatásban képzett szakszemélyzettel rendelkeznek. A cég fennállása óta több mint 65.000 szalagfűrészgépet értékesített és több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat két szerelőüzemében a Cseh Köztársaságban. Ez elkötelezi és egyben motiválja is a menedzsmentet a termelékenység és gépeik haszonértékének folyamatos növelésére.

Az Eisele Hungária Kft. már a kezdetektől hozzájárult a Bomar cég növekedéséhez és sikeréhez: 1993-tól forgalmaz Bomar gépeket, majd 1995-től hivatalos magyarországi márkakereskedője a Bomarnak. Az Eisele Hungária Kft. így egyedülálló tapasztalati tőkére tett szert az elmúlt évtizedek során a Bomar gépek értékesítése és szervizelése terén.

Hivatalos weboldal

Katalógus letöltése