BOMAR szerviz
Bízza profikra gépe karbantartását!

Az Eisele Hungária Kft. célkitűzése, hogy ügyfeleivel hosszútávú partneri kapcsolatokat építsen és a felmerülő problémákra gyors, költséghatékony és tartós megoldást kínáljon. Ennek megfelelően kiemelten fontosnak tartjuk, hogy átfogó szolgáltatást nyújtsunk, ami azt jelenti, hogy tevékenységünk nem áll meg a fémmegmunkáló gépek és alkatrészek értékesítésénél: az eladott termékek „gondját viseljük” hosszútávon is, azaz teljeskörű szervizt szolgáltatunk. Szalagfűrészgépét és azok tartozékait, alkatrészeit az egyéves garancia keretében helyszínen ingyenesen javítjuk, ha szükséges cseréljük. Ezen felül garancián túli szervizt és karbantartást is vállalunk, eseti vagy rendszeres jelleggel. Üzemzavar esetén minden kedves ügyfelünket teljeskörűen és egyedileg szolgáljuk ki. Ennek keretében szervizszolgáltatásunk kiterjed a sérült gépek és elemeinek javítására, elhasználódott alkatrészek cseréjére és korszerűsítések végzésére, valamint választ adunk a szervizeléssel kapcsolatban felmerült összes kérdésre. Meghibásodás esetén a hibát ellenőrizzük és hatékonyan megszüntetjük.
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a gépek és berendezések működésének, kezelésének mélységeiben történő ismertetésére. Ennek következtében a már felkészült gépkezelői révén az Ön gépe még hatékonyabbá teheti vállalata működését!
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy átfogó tanácsokkal támogassuk Önt cége igényeinek megfelelő és az elvégzendő feladathoz leginkább illő modell kiválasztásában. Segítünk meghatározni pontosan azt a fémmegmunkáló eszközt, amely tökéletesen megfelel az elvárásainak.

 

Garancia és garancián túli szerviz

Az értékesítésen és a műszaki tanácsadáson kívül kimondottan Bomar fűrészgépek szervizelésére is szakosodtunk – akár tőlünk, akár mástól vásárolta azokat.
Az ország egész területén biztosítjuk a Bomar gépek szervizelését. Várjuk jelentkezésüket a szerviz@eisele.hu címen. Sürgős esetben forduljon szakembereinkhez a +36 26 631 634-es telefonszámon.

 

Felújítás és karbantartás

A hibaelhárítás mellett Bomar gépek karbantartását, teljeskörű felújítását, valamint alkatrészek cseréjét is vállaljuk. Eredeti gyári alkatrészeket építünk be, így biztosítani tudjuk a javítások hatékonyságát és a megjavított gép hosszú élettartamát. A cserélt alkatrészre természetesen vállaljuk a garanciát.

 

Tapasztalat

Az Eisele Hungária Kft. 1995 óta foglalkozik Bomar gépek szervizével. A több évtizeden keresztül felhalmozódott tudásanyag és tapasztalati tőke egyedülállóvá teszi az Eiselét a magyar piacon a Bomar szerviz terén, legyen szó szalagfűrészgépekről, csiszolókról, vagy sorjátlanítókról. Gépészmérnökkel, hidraulika-pneumatika és elektronikai szakértővel, mechanikai javításokra specializálódott szakemberekkel állunk rendelkezésére, hogy bármilyen területen is merülne fel hiba vagy kérdés, szakszerűen és a lehető leggyorsabban tudjuk megoldani problémáját. A professzionális hozzáállás és elhivatottság biztosított mind a kisebb, mind a nagyobb, összetettebb és bonyolultabb szervizfeladatok elvégzésekor! Mindezek mellett a Bomar gépek gyártójának maximális támogatását is magunkénak tudhatjuk javításaink során.
Vállaljuk a különböző típusú hibák kiküszöbölését, gépek karbantartását, átfogó feladatellátást, individuális és problémára fókuszált megközelítést biztosítunk. A javítások árát egyedileg határozzuk meg, és ügyfeleinknek lehetőséget adunk az áregyeztetésre is.

 

Gyorsaság

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink idejét, ezért a hibabejelentésekre a lehető leghamarabb reagálunk. Folyamatosan igyekszünk a javításokat elvégezni, hogy Bomar fűrészgépe vagy egyéb készüléke a bejelentéstől a lehető legrövidebb idő alatt újra üzemkész legyen. Az esetek többségében 72 órán belül elvégezzük a javításokat, hogy Ön minél hamarabb folytathassa termelését!
A minél zökkenőmentesebb és gyorsabb szerviz érdekében a legjáratosabb Bomar alkatrészekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk.

 

Gépek korszerűsítése

Változik a világ, változnak a géppel szembeni elvárások is. Gépeink többségére utólag is felszereljük a kívánt opciókat. Amennyiben időközben munkája megköveteli speciális tartozékok vagy kiegészítők meglétét, szívesen beépítjük az Ön gépébe. Szakmai tanácsainkkal ebben a témában is állunk szíves rendelkezésére!