Anyag előkészítés

A  belépő részén elhelyezett eszközök biztosítják a vágandó anyag automatikus és folyamatos adagolását. A megfelelő mód kiválasztása fontos kritériuma az anyagterhelés, a vágási hossz, a keresztmetszeti sokféleség stb.


Keresztirányú gravitációs magazin anyagokra

A keresztirányú gravitációs anyagadagoló különösen alkalmas kör keresztmetszetű és kis kiinduló hosszúságú anyagokkal való használatra. Egyszerű bevált szerkezetének és alacsony árának köszönhetően a legtöbb vágógép standard alkatrésze.


Kötegadagoló

A kiegészítő köteg adagoló jelentősen leegyszerűsíti a keresztirányú adagolóba betöltött és mozgatott anyag kezelését. Különösen alkalmas hosszabb vágásra, amikor az anyagot gyakrabban kell tölteni, és a nagyobb kötegek kezelésére.


Automatikus kötegadagoló

Az automatikus kötegelő adagoló jelentősen leegyszerűsíti a betöltött anyag kezelését és teljesen automatizálja a keresztirányú adagolón mozgó anyag áramlását. Optimálisan nagy mennyiségű hosszabb darabhoz használható.


Keresztirányú lánc / öv szállítószalag

A keresztirányú láncadagoló minden keresztmetszetű anyag problémamentes betöltését biztosítja. A robusztus szerkezetének köszönhetően a legtöbb nagyobb megmunkálásó központ alapkomponense.


Keresztirányú szegmenses adagoló

A szegmenses adagoló szállítószalagot különösen speciális formájú profilok vágására használják, amelyekhez pontosan meghatározott irányt kell tartani. Hasonlóképpen hasznos szögletes, négyszögletes és kör keresztmetszetű anyagok vágásához.


Vibrációs asztal

A rezgőasztalok olyan vékony rudak elrendezésére szolgálnak, amelyek keresztbe csavarodhatnak, amikor a kiegészítő kötegadagolóba teszik.