ExactCut TAC kiegészítők

TAC sorozatú gép tartozékok:

Minden gép felszerelhető bemeneti és / vagy kimeneti eszközzel az anyag előkészítéséhez a vágás előtti és a végső munkadarabok rendezéséhez. Ezek az eszközök robusztus szerkezetű bemeneti / kimeneti szállítószalagok, több hosszúságú változatban. Mindezek az eszközök teljesen automatikusak, vagy minimális kézi beállítást igényelnek. A készülékhez a PLUG & PLAY típusú csatlakozóval csatlakozik.

A daraboló is felszerelhető egy olyan eszközzel, amely az olajköd elszívására szolgál a komfortosabb munkakörülmények elérése érdekében.

 


Kötegadagoló

TAC kötegadagoló

A kötegadagoló, jelentősen megkönnyíti az anyagmozgást (az anyag betöltése és mozgatása a gravitációs adagolóba). Egy másik vitathatatlan előny a kevésbé gyakori anyag újratöltés. Az egész köteget a kezelő az adagoló pántokba helyezi, ahonnan az automatikusan adagolódik a gravitációs adagolóba, igy az egyes rudakat elválasztjuk. Az adagoló kialakítása a minden hosszváltozathoz igazodik (max. 3, 6 és 9 m hosszúság). A 450 mm-es szélességű és 1,5 / 3 / 4,5 tonna (hossz-változattól függően) kötegeket TAC 75-re, 650 mm-es és 2,5 / 5 / 7,5 tonna TAC 105-re és TAC 155-re lehet adagolni.


Futószalag

TAC kihordó

A szállítószalag alkalmas 150 mm-nél hosszabb munkadarabokat vágó gépekre. A munkadarabok egyidejű vágása és eltávolítása csökkenti az egyes vágások közötti időt, így növeli a termelést. A szállítószalag kétféle változatban szállítható a gép egy adott típusához: a legkisebb TAC 75 körfűrészhez 10–1200 mm-es munkadarab-hossz esetén, a munkadarab 70-150 mm-es és 10-1,5 mm-es hosszához a nagyobb TAC 105 és TAC 155 gépekhez. Az anyag szállítószalagról történő félautomata üzemmódban történő kézi eltávolításához a munkadarabok maximum hossza 1800 mm. A bal vagy jobb változatok lehetővé teszik, hogy a gyűjtő a szállítószalag mindkét oldaláról elhelyezhető legyen. A maradékokat és az elő vágásokat a szállítószalag végén lévő külön dobozba távolítja el. A szállítószalagnak a merev szerkezete és elemei biztosítják a rendszer biztonságos működését.


Elszívó berendezés

TAC elszívó

A nem megfelelő szellőzésű üzemekben célszerű felszerelni a körfűrészt a vágás során keletkező olajköd kivonására alkalmas szerkezettel. Gépeink az ARNO által gyártott OVF / A elszívóval vannak ellátva, amely mikrorészecskéket és füstöt tartalmazó levegő megszűrésére alkalmas, HEPA szűrőkkel rendelkezik. A szűrő szennyezettségi szintjét egy indikátor jelzi.


Távfelügyelet

A távfelügyelet lehetővé teszi, hogy mindig ellenőrizze a gépet, ami megakadályozza a felesleges leállásokat váratlan gyártási helyzetek esetén. A távfelügyeleten keresztül technikusunk csatlakozhat egy olyan géphez, amely bárhol a világon található, elemzi a problémát, és segítséget nyújt a megoldásához. Egy vitathatatlan előny az, hogy a gépprogramba kisebb beavatkozásokat végezhet anélkül, hogy szükség lenne egy szerviztechnikus hívására. A géphez való távoli vezérlés segítségét az EWON professzionális ipari útválasztó biztosítja. A szolgáltatás aktiválásának egyetlen feltétele az internetkapcsolat kábellel vagy SIM-kártyával (a SIM-kártyát a gép nem tartalmazza).