többet kapsz, mint amit vársz...

FMB TITAN+G

manuális szalagfűrészgép

Ajánlatkérés

a minőség sosem kompromisszumkérdés

FMB SIRIUS

félautomata szalagfűrészgép

Ajánlatkérés

gyorsabb, hatékonyabb, eredményesebb

FMB ATHENA 41A

automata szalagfűrészgép

Ajánlatkérés

...ahol a megbízhatóság és hatékonyság találkozik

FMB OLIMPUS1

félautomata szalagfűrészgép

Ajánlatkérés
FMB szalagfűrészgépek
Az FMB manuális szalagfűrészgép megbízható partner a napi fűrészelési feladatokban az iparban. Ideális csövek, profilok és tömör anyagok fűrészelésére. Lenyűgöz a pontosságával és sima futásával. A számos alapfelszereltség mellett a fűrészgép vonzó ár-teljesítmény arányt kínál. Egyszerű kezelésük és kis helyigényük miatt ideális fűrészgépek fémmegmunkáló műhelyekben, karbantartó cégeknél, kovács- és oktatóműhelyekben történő használatra.

FMB

EXPLORER 1 fúrógép
Hamarosan

A cég története

Az FMB-t 1982-ben alapították és az első olyan cégek közé tartozott, amely szalagfűrészeket kezdett gyártani mialatt a piacot még a körfűrészek uralták. Azóta, köszönhetően a nagyszerű fejlődési képességnek, hogy új innovatív termékeket kutasson és módosítsa a gépeket a vevők tényleges igényei szerint, az FMB vezető vállalattá tudott válni ebben a szektorban.
Az épület a modern design legjobbját képviseli, a gyakorlatiasságra koncentrálva az új termékek gyártásához szükséges elegendő hellyel minden terület/részleg számára: gépészet, gyártás és tesztelés. Nem is beszélve a kereskedelmi és adminisztrációs irodai blokkunkról, áruraktárunkról és komissziós területünkről. A jelenlegi választékunk 35 különböző modellt foglal magába, melyeknek a vágási kapacitása 200 mm-től 540 mm átmérőig terjed teljes körű megoldással az anyagkezelésre. Az évek alatt az gépek alapvető koncepciója mindig ugyanaz maradt: minőség, alaposság és megbízhatóság. Még ma is, az új modelleink is, amelyek tavaly év végén kerültek bemutatásra, hordozzák ugyanezt a karakterisztikát és a változások, amelyet képviselnek egyszerűen csak a technológiai változások következményei.
Minden rendszer az FMB-nél arra lett tervezve, hogy elkerülje az energia pazarlást és minimalizálja az energetikai források használatát, így a mi gyártási folyamatunknál csak is kizárólag növényi olajakat használunk, az irodákat és a gyártási részlegeket LED lámpákkal világítjuk be és az FMB tetőszerkezetére egy 100 kWh-os napelem rendszer lett telepítve. Az FMB a technológiai újítást és hagyományok fúzióját képviseli, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldást tudjuk kínálni az ügyfeleinknek.