EXTRUSION LINE

Ipari porszívók alumínium és PVC megmunkálásához

Az extrudálási vonalat az ipari gépészeti szektorban szerzett széleskörű tapasztalatnak köszönhetően hozták létre, hogy megfeleljen a munkafeldolgozás során keletkező forgácsok növekvő szívási igényeinek. Az Extrusion sorozat minden egysége nagy hatékonyságú szűrővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az elszívott részecskék legalább 99,9%-ának összegyűjtését.

Az extrudálási vonal különösen alkalmas szerszámgépekhez, automata megmunkáló központokhoz (CNC), egyfejű fűrészekhez, kétfejű fűrészekhez, nagyméretű fűrészekhez és fúrógépekhez .

Az Extrusion sorozat innovációinak köszönhetően szerszámgépének idő- és karbantartási költségei drasztikusan csökkennek a hagyományos módszerekhez képest.

WOOD LINE

Ipari porszívók por- és faforgácshoz

Wood szériát úgy tervezték, hogy garantálja a maximális biztonságot faforgács, fapor és fűrészpor kezelésekor.

Ezek az anyagok nagyon gyúlékonyak és károsak a dolgozók egészségére. Porszívóink lehetővé teszik a faforgács közvetlen összegyűjtését, eltávolítva a felesleges port , ami egészségesebb és biztonságosabb munkakörnyezethez vezet.

A Wood széria porszívói csatlakoztathatók famegmunkáló gépekhez, mint például körfűrészekhez, vastagsággyalukhoz, csiszolókhoz, kalibrátorokhoz, vágógépekhez, függőleges panelfűrészekhez.

FLAT TABLE LINE

Ipari porszívók numerikus vezérlésű gépekhez

Flat Table Line az ipari mechanika területén szerzett közvetlen tapasztalat eredménye, ahol nagy teljesítményű, megbízható és biztonságos elszívó rendszerre van szükség a megmunkálási folyamat során keletkező forgácsok eltávolításához.

A Flat Table sorozat oldalcsatornás fúvóval ellátott ipari porszívói különösen alkalmasak 3 tengelyes, vízszintes vagy függőleges CNC gépekhez , ahol a forgács pontos és hatékony elszívása szükséges a maximális precizitás biztosításához a munkafolyamat során, illetve tökéletes biztosíték a végtermék.

A szabadalmaztatott tartozékoknak köszönhetően az iVision a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Példa erre a funkcionális légkar, amely lehetővé teszi a szívótömlő elhelyezését a CNC gép felett anélkül, hogy zavarná a dolgozót vagy magának a gépnek a mozgását .

A lenyűgöző dizájn és a kizárólag olasz alkatrészek jellemzik az iVision ipari porszívók összes sorozatát.

PCB LINE

Ipari tapadókorongok üvegszálból és alumíniumból készült nyomtatott áramköri lapokhoz

Ipari vákuum üvegszálas és alumínium nyomtatott áramköri lapokhoz. Az ipari porszívók ezen sorozatát nagy sikerrel használják a nyomtatott áramköri lapok világában . A nagy teljesítményű oldalcsatornás ventilátorok használatának köszönhetően ipari porszívóink hatékony és állandó szívást biztosítanak, így garantálják a teljesen forgács- és pormentes végterméket.

A számos teszt, csúcstechnológiai szabadalom és a részletekre való gondos odafigyelés lehetővé teszi, hogy az iVision Srl a világ egyik referenciaszállítója legyen ebben a termékszegmensben .

A kiváló tervezési és kivitelezési technikák rendkívül könnyen kezelhető rendszert hoznak létre, amely képes alkalmazkodni a különböző terekhez és igényekhez. Mind a kerekes porszívók, mind a központi rendszerek könnyen használhatók és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást, köszönhetően az innovatív műszaki megoldásoknak, amelyek a berendezések idővel történő védelmét szolgálják.

CLEAN LINE

 Ipari porszívók

A Clean termékcsaládot azért hozták létre, hogy kielégítse a vásárlók egyre növekvő igényeit egy kompakt, rugalmas és mégis nagy teljesítményű termék iránt, amely folyamatosan működik magas karbantartási költségek és idő nélkül.

Munkakörnyezetben általános takarításra gyakran használnak hobbi jellegű porszívókat, amelyek gyengén teljesítenek, alkalmatlannak bizonyulnak erre a funkcióra. A kezdeti kisebb befektetés után a cég hamarosan azt tapasztalja, hogy a karbantartási idő és a költségek megnövekednek a törések és meghibásodások miatt.

A Clean vonal ipari megoldásai robusztusak és megbízhatóak.

A nagy teljesítményű oldalcsatornás fúvóknak és a speciális tartozékok és szűrőrendszerek fejlesztésének köszönhetően szerszámgépeinek karbantartása gyorsabb és olcsóbb lesz, mint korábban.

EMULSION LINE

Ipari porszívó forgács és olaj felszívására és leválasztására

Az EMULSIO sorozat ipari porszívói az ipari mechanikai szektor számára készültek, ahol speciális igény mutatkozik a forgácsokkal kevert folyadékok felszívására, illetve a marógépek, esztergagépek és numerikus vezérlésű munkaközpontok munkája során keletkező emulgeált folyadékok újrafelhasználására.

Az EMULSIO sorozat porszívói nagy szívóerővel vannak felszerelve a forgácsokhoz és folyadékokhoz, dupla forgácsleválasztóval, vízszintes úszóval, tangenciális bemenettel integrált ciklonnal, 3D szűrővel az olajköd csökkentésére és kézi leeresztő rendszerrel. Az összes opcionális tartozékkal felszerelve az EMULSIO 100 automatikus kimeneti fúvókával és praktikus, ergonomikus tárolórekesszel rendelkezik a tisztítási műveletek megkönnyítése érdekében.

Az EMULSIO sorozat innovációinak köszönhetően a szerszámgépek karbantartása a hagyományos módszerekhez képest drasztikus idő- és költségcsökkenéssel történik.

SAND LINE

Ipari porszívó homokfúváshoz

homokvonalat a hajógyártásban szerzett sokéves tapasztalat után fejlesztették ki, hogy megfeleljen a homok és por elszívása iránti növekvő igényeknek a fém homokfúvásában, feldolgozásában és polírozásában.

A homokfúvás, a kőfeldolgozás és a kőanyagok legjobb ipari szívórendszerei lehetővé teszik a homok és a por gyors visszanyerését, ami jelentős megtakarítást és biztonságot tesz lehetővé.

Az iVision hosszú távú együttműködést épített ki számos, az építőiparban tevékenykedő céggel, így speciális tartozékokat fejlesztve, amelyek megkönnyítik és optimalizálják termékeinek használatát a szívó homokfúvás folyamatában .

Speciális tartozékokat, például megerősített lemezgyűjtőket, érintőképernyős rendszert vagy speciális tisztító készleteket kifejezetten ehhez a szektorhoz terveztek.

SHOES LINE

Ipari porszívó bőr- és szövetporhoz

Shoes Line -t azért hozták létre, hogy megfeleljen a vásárlók növekvő igényeinek a lábbelik, valamint a szövet- és bőrmegmunkálás területén .

A cipőiparban a gyártási folyamat során nagy mennyiségű por és bőrhulladék keletkezik . 

A Shoes Line minden ipari porszívója kiváló minőségű szűrővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a beszívott részecskék legalább 99,9%-a megmarad .

A lábbeliszektor ipari porszívóit úgy tervezték, hogy csökkentsék a szerszámgépek karbantartási idejét és költségeit.