Anyagfeldolgozás

Az ügyfelek igényei szerint folyamatosan fejlesztünk új eszközöket, amelyek a munkadarabok későbbi feldolgozására szolgálnak, és tartozékként szállítjuk a gépeinkhez. Az egyik leggyakrabban használt anyagfeldolgozási technológia a fém darabok vágás utáni, mindkét oldalán történő éltörése, különböző automatizálási szintekkel. Más, gyakran szállított eszközök közé tartoznak a csövek demagnetizálására, megmunkálására és mosására szolgáló gépek, valamint a végső hosszmérés. Az egyes műveletek tovább kombinálhatók és az ügyfél igényei szerint módosíthatók.


ORBITÁLIS sorjázó      

Az ORBITAL sorjázó gép a különböző átmérőjű, formájú és hosszúságú rudak és profilok mindkét oldalú automatikus sorjázására szolgál.


Áthaladó anyag sorjázása

Az áthaladó sorjázó gép a különböző átmérőjű rudak és profilok mindkét oldalú automatikus sorjázására szolgál. Az áthaladó sorjázás különösen alkalmas csövek számára.


A végek megmunkálása

A megmunkálókészülék integrálásával az ügyfél egy szerszámot kap az anyagvégek teljesen automatikus megmunkálásához, különös tekintettel a peremvágásra, a központfúrásra, a szintező végekre.


Csőmosás

Ha az ügyfél a végső megmunkálás után tökéletesen tiszta, felületkezelt anyagot igényel, öblítőberendezést kell használni. A mosógépek moduláris felépítése lehetővé teszi a többszintű mosást és a munkadarabfelületek további kezelését.


Lemágnesezés

A demagnetizálás a maradék mágnesesség megszüntetésére szolgál, amelyet az anyag, kezelések, vágás során vagy más forrásokból nyer.


Kimeneti ellenőrzés és adatrögzítés

A hossz-mérő eszköz a vágási hossz automatikus mérését  és a mért hosszúságok rögzítését végzi.A meghatározott tűréshatáron kívüli darabokat egy elválasztott rekeszbe gyűjti.


Anyagalak azonosítása

A készülék értékeli az anyag megfelelő paramétereit a soron következő műveletek problémamentes futtatásához.