Rólunk
 

Az Eisele Hungária Kft. 1993 óta áll a magyarországi fémipar szolgálatában. Ismertségünket az első években a német gyártmányú Eisele tárcsás darabológépek forgalmazása és szervizelése alapozta meg. E gyártótól ered cégünk elnevezése is. Az Eisele egyet jelent a kiváló minőséggel, innovációval és hosszútávú megoldásokkal.
A változó igényekhez és a kereslethez igazodva hamarosan felvettük portfóliónkba a csehországi Bomar szalagfűrészgép-gyártó termékeit, és ezzel már a vágási feladatok sokkal szélesebb skáláját tudtuk lefedni.

Az Euroboor mágnestalpas fúrógépeivel és az alumínium darabolásra, ill. megmunkálásra alkalmas olasz Fom és német Graule gépeivel, valamint a cseh ExactCut tárcsás darabolóival tovább bővítettük termékpalettánkat.

Természetesen elérhetőek nálunk a gépekhez tartozó kiegészítő termékek, úgymint hűtőfolyadékok, vágóolajok, fűrészszalagok és -tárcsák is. A fűrésztárcsáknál kiemelendő, hogy 2019 óta kizárólagos forgalmazói vagyunk a kiváló minőségű, holland gyártmányú Kinkelder tárcsáknak, és ügyfeleinket széleskörű szaktudással, tárcsatesztekkel és mélyreható elemzésekkel támogatjuk a megfelelő és leginkább költséghatékony termék kiválasztásában.

A megújulás és szolgáltatásbővítés jegyében az utóbbi években további termékcsaládokat kínálunk:

  • a Yilmaz alumínium és PVC megmunkálógépek az ablakgyártásban, de számos más iparágban is használatosak
  • iVision ipari elszívók és porszívók a tökéletes tisztaságért és egészségmegőrzésért
  • az Alzmetall fúrógép örök darab nehéz munkadarabok és nagy fúrási átmérők megmunkálására
  • az FMB-vel a prémium kategóriát képviseljük szalagfűrészgépek terén

A gépek értékesítése mellett átfogó garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást nyújtunk. A garanciális időszakban ez helyszíni ingyenes javítást, ill. cserét jelent. A több évtizedes tapasztalati tőke hazánkban egyedülállóvá teszi cégünket a Bomar és egyéb gépek szervize terén.

Az Eisele a hosszútávú, kölcsönös megbecsülésen és bizalmon alapuló, mindkét fél számára előnyös partnerségre törekszik, legyen szó akár vevőkről, akár beszállítókról. Hisszük, hogy sikerünk kulcsa lojális kapcsolataink összessége. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között tudhatjuk!