AKCIÓS GÉPEK KÉSZLETRŐL

 

Bomar Orbital 250 NS

Sorjázó és éllekerekítő gép profilokhoz és tömör anyagokhoz 120 mm átmérőig. Sorjázáskor a drótkefék kettős forgó mozgást végeznek, és eltávolítják a sorját a feldolgozott anyag mindkét (külső és belső) széléről. Az Orbital 250 NS fokozatmentes ipari motorral van felszerelve.

Az anyagbehelyező furat a gép előlapján található. Az anyag manuálisan kerül a kefékbe, és az alsó prizmának köszönhetően kényelmesen megtámasztható. A keféknek lehetőségük van a bemeneti nyíláshoz előre- vagy hátramozdulni (ez lehetővé teszi a kefe sorjázási képességének maximális kihasználását). A gép három kefével van felszerelve.

AKCIÓS ÁR
8.300 € + áfa

Bomar bSander

bSander 150.200 szalagcsiszoló fémszegmensek és öntvények biztonságos, gyors és gazdaságos csiszolására szolgál. A csiszoló használható az elülső részén történő csiszoláshoz, valamint a felső lapon történő síkcsiszoláshoz. Megfelelő csiszolószalagok használatával rendkívül hatékony munkavégzés végezhető. Nagy előnye a rezgésmentes, csendes működés, a csiszolószalagok egyszerű és gyors cseréje, a tiszta és biztonságos munkavégzés.

Az egyszerű karrendszernek köszönhetően a gép a kívánt szöghelyzetbe állítható.

További előny a sorja és forgács mindkét oldali elszívása további rögzítésekkel. A gépet különösen fémtermékek megmunkálására tervezték.

AKCIÓS ÁR
bSander 75.200
700 € + áfa
bSander 150.200
900 € + áfa

KARMETAL KMT CRAFT 180×210

A KMT CRAFT 182 x 210 modell egy manuális gérvágó szalagfűrészgép forgó típusú kialakítással. Képes 0-tól 60 fokig vágni. A szorítás, a keret emelkedése/süllyedése, az adagolás és a szögbeállítás manuális.

AKCIÓS ÁR
2.400 € + áfa

KARMETAL KMT CRAFT 220×250 DM

A KMT CRAFT 220 x 250 DM modell egy manuális gérvágó szalagfűrészgép forgó típusú kialakítással. Képes 45-től 60 fokig vágni. A szorítás, a keret emelkedése/süllyedése, az adagolás és a szögbeállítás manuális.

AKCIÓS ÁR
2.900 € + áfa